Drobenková tvaroh-ovocná buchta
Moučník bez těsta? Ano, je to tak. V tomto receptu je základem těchto řezů přímo drobenka, která je pokrytá bohatou tvarohovou vrstvou s libovolným ovocem, čerstvým nebo kompotovaným. Ovoce pak zakrývá opět drobenka, která po upečení zezlátne a krásně křupe.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 1 579 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,55 g |
Tuky | 15,26 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 42,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jde to s jakýmkoliv ovocem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 7. 2015 19:58
14. 6. 2012 19:31
4. 5. 2012 10:14
7. 1. 2011 23:25
19. 5. 2010 00:19
17. 5. 2010 15:48
17. 5. 2010 14:42
17. 5. 2010 11:37
17. 5. 2010 10:49
17. 5. 2010 08:32
16. 5. 2010 22:50
16. 5. 2010 22:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak zpracovat a uchovat letní ovoce. Je plné svěží chuti a vitamínů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: drobenková buchta s tvarohem drobenková buchta s tvarohem a ovocem drobenková buchta s ovocem tvarohová buchta s ovocem tvarohova buchta s drobenkou drobenková tvarohová buchta drobenka na buchtu tvarohová buchta buchta z drobenky tvarohová buchta s ovocem a drobenkou buchta s ovocem a drobenkou výborná tvarohová buchta s ovocem ovocná buchta s tvarohem výborná drobenková buchta tvarohova drobenkova buchta tvarohová buchta z drobenky tvarohová buchta drobenková buchta tvaroh buchta s tvarohem a drobenkou buchta s tvarohem a ovocem
Suroviny: tvaroh, vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, pudink vanilkový, mléko, mouka polohrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, olej, máslo, ovoce, sádlo
Drobenková tvaroh-ovocná buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k29K
12 názorů