Reveň pod sněhem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 024 kJ / 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,90 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 208,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 5. 2010 19:26
19. 5. 2010 19:10
19. 5. 2010 16:57
19. 5. 2010 16:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 15 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 18 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 46 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 52 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
20 receptů na rizoto: Pokrmy z rýže na mnoho způsobů jsou snadné na přípravu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: reveň recepty reveň recepty reveń reven recept recepty z reveně moučníky z reveně kremlole rebarborový koláč se sněhovou čepicí recepty - reveň rebarborový koláč se sněhem recept reven reven na linecky kolač s reveni a sněhem reveň podušená sušená reven rebarbora pod snehem zapečená reveň reveń-recepty reven rec epty kremlole maminciny recepty
Suroviny: rebarbora, cukr krupice, sušenky máslové, bílek, likér mandlový
Reveň pod sněhem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yRp
4 názory