Vepřový guláš III.
Dobrý guláš bývá vizitkou každého kuchaře. Důležité je nebát se koření a vyladit chutě tak, aby se dokonale doplňovaly. Určitě se vyplatí připravit guláš den předem, aby se odležel. Pak už si můžete pochutnávat a užívat pochvalu od spokojených strávníků.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 125 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,03 g |
Tuky | 93,12 g |
Vláknina | 19,03 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 4,85 g |
Sacharidy | 43,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ideální je vařit guláš v tlakovém hrnci, trvá to asi hodinu. Při použití normálního nádobí je nutné délku varu prodloužit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2009 20:34
Moc dobrý gulášek,jen jsem dala méně smetany,ale bylo to výborné.Dávám bodík a přidala jsem foto.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 38 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 41 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 41 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Výborná bábovka se zakysanou smetanou: Krásně vláčný a neuvěřitelně nadýchaný hrníčkový moučník zvládne i začátečník
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: vepřový guláš s těstovinami vepřový guláš vepřový guláš vepřový guláš recept domácí vepřový guláš guláš vepřový vepřoví guláš vepřový guláš se zeleninou tmavý guláš vepřoví dobrý vepřový guláš vepřový guláš se smetanou guláš s těstovinami tmavy veprovy gulas vepřový guláš s těstovinou recept na vepřový guláš recept vepřovy guláš jak uvařit vepřovy gulaš recepty veprovy gulas guláš s těstovinami recept veprovy gulas z testovinami
Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, paprika, rajče, olej, vývar hovězí, sůl, kmín celý, pepř, smetana zakysaná
Vepřový guláš III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RmR
1 názor