Houby s fazolkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 011 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,32 g |
Tuky | 5,72 g |
Vláknina | 101,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 65,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Doporučujem odolať pokušeniu a nepridávať rôzne koreniny. Takto si jedlo uchová báječnú arómu, má čistú chuť použitých surovín.
Príloha - chlieb, zemiaky, cestoviny, hocičo.
Chutí teplé i studené - ako šalát, ak sa nám podarí odpariť tekutinu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2023 23:40
21. 8. 2023 22:56
8. 7. 2013 15:25
8. 7. 2013 13:21
3. 8. 2011 10:57
14. 10. 2010 21:30
18. 9. 2010 01:00
16. 9. 2010 11:30
27. 8. 2010 10:43
27. 8. 2010 01:59
26. 8. 2010 20:29
23. 8. 2010 07:40
22. 8. 2010 22:51
22. 8. 2010 21:52
22. 8. 2010 21:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 37 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 39 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 50 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 52 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Houby sterilované v tuku si zachovají svou přírodní vůni i chuť. Poradíme, jak je bezpečně v tuku sterilovat
Další recepty
Tématické fráze: fazole s houbami fazolové lusky s houbami zelené fazolky s houbami tofu s houbami a čočkou fazole recept houby recepty fazole na houbách fazolky s houbami fazole houby fazole a houby recept file s fazolovými lusky a houbami recept recepty fazole houby fazole, houby recept houby fazolky recept fazole houby fazolové lusky s houbami a nivou žampiony s fazolkami top recepty bile fazolkami top recepty fazolky s na houbách recepty houbové
Suroviny: houby, lusky fazolové, olej, cibule, česnek, sůl, pepř, petrželka, víno bílé
Houby s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkE1
15 názorů