Isidor
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 37 636 kJ / 8 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,83 g |
Tuky | 585,57 g |
Vláknina | 29,46 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 924 mg |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 673,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podobný recept tu už je, ale má jiný krém, tak jsem si dovolila přidat i recept, který se peče v naší rodině.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2010 19:04
27. 9. 2010 18:26
27. 9. 2010 17:22
27. 9. 2010 16:05
27. 9. 2010 15:57
27. 9. 2010 15:43
27. 9. 2010 15:24
Ta růžička to je určitě ta ,co tak krásně voní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 47 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Italský sníh, merinque, má specifický způsob přípravy za použití cukrového rozvaru
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: řezy isidor opilý isidor opilý isidor recept isidor řezy recept opilý isidor košíčky isidor recept na opileho izidora isidor na plech moučník isidor isidor košíčky moučníky www babicovy dobroty cz opilí isidor recept na izidora zákusek isidor opilý isidor-recept punčový dort babicovy dobroty košíčky opilý isidor opilý izidor opily izidor recept
Suroviny: tuk hera, cukr, žloutek, kakao, ořechy, mouka polohrubá, bílek, prášek do pečiva, ořechy, cukr, rum, mléko, mouka polohrubá, máslo, cukr, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Isidor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2WD1
7 názorů