Peruánské ceviche
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2017 23:24
Těch limetek je jako na malou velrybu..., ale proč ne, na velikosti záleží, že?
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že
28. 1. 2012 21:42
6
25. 10. 2010 09:35
Moc děkuji za odpověď.
25. 10. 2010 09:07
Ryby dávám asi tak 3/4 kila,zakapat limetou,ale ne aby to plavalo.
25. 10. 2010 08:10
Prosím, recept neuvádí množství ryb na těch 5-6 limet. Ráda bych zkusila, tak se ptám...
20. 10. 2010 19:26
+1
20. 10. 2010 16:16
Hm...tak na čerstvou rybku si musím počkat, až pojedu někam do přímořské oblasti na dovolenou...
20. 10. 2010 15:37
Ano, ceviche známe a milujem. Doporučuju zkusit. Nemusí to být jen pangas, opravdu výborné je to ze všech mořských potvor, včetně krevet. Jen to musí být opravdu čerstvé, to jediné je důležité. Jak praví znalci, když je ryba cítit jako ryba, kup si hovězí.
20. 10. 2010 15:28
Zajímavá úprava ryb
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 29 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 46 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 52 minutami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 53 minutami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 2 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 2 hodinami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zelenina naložená na mexický způsob: Díky pálivým papričkám a skořici chutná směs mrkve a květáku naprosto úžasně
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: peruánská kuchyně recepty peruánská kuchyne peruánské jídlo cheviche seviche ceviche z tresky peruánská kuchařka seviche recept ceviche z lososa recept seviche caviche peruánská jídla geviche cheviche recept rybý recepty lososovy ceviche recept na seviche peruanska polévka sevitche peruánská kuchyně recept
Suroviny: pangasius, cibule červená, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, koriandr čerstvý
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
9 názorů