Dětská přesnídávka
Vyzkoušejte tento jednoduchý, ale neuvěřitelně voňavý recept a potěšte své blízké dobrotou plnou vitaminů. Tuto dávku můžete rozdělit a do každého dílu přidat jiné ovoce, nebo kompot i s nálevem. Jablka v tomto případě poslouží jako základ pokrmu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 20 550 kJ / 4 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 17,69 g |
Vláknina | 131,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 102,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Dělávala jsem tuto přesnídávku, když byly dcery malé, teď už ji dělám pro vnoučata a při dnešní ceně přesnídávek si myslím, že se to vyplatí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2015 13:34
23. 9. 2013 10:47
4. 9. 2013 00:07
25. 8. 2013 14:32
8. 8. 2013 13:49
6. 8. 2013 17:34
18. 7. 2013 15:30
1. 6. 2013 14:43
10. 1. 2013 15:45
6. 10. 2012 20:14
18. 9. 2012 17:42
11. 9. 2012 10:24
10. 9. 2012 07:46
Pak nevím jak bys do nich vpravila ten pudink a ten se vařit má aspon dvě minuty, pouhou sterilizací ti přesnídávka nezhoustne, jablíčka neprojdou dostatečnou tepelnou úpravou a riskuješ, že se ti všechna přesnídávka zkazí, a ještě varem se ti odpaří voda a přesnídávka bude hustější.
Já bych to opravdu zvážila, ale raději bych se držela osvědčeného postupu. Ahojky a at se ti zadaří
9. 9. 2012 23:20
4. 9. 2012 19:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 2 sekundami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 14 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 14 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 44 minutami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 1 hodinou
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
vervla uvařil před 1 hodinou
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí dětské přesnídávky: Uchovejte zdravou chuť podzimu ve skleničce
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Přesnídávky z domácích surovin děti milují. Poradíme, jak je připravit a uchovat tak ovoce na dlouhé zimní měsíce
Další recepty
Tématické fráze: broskvova presnidavka presnidavka z broskvi jahodová přesnídávka jahodová přesnidávka recept jahodova presnidavka domaci jablečná přesnidávka domácí ovocná přesnídávka jablečná přesnídávka recept přesnídávka z broskví recept domácí přesnídávka z broskví broskvová přesnídávka recept domácí jahodová přesnídávka domaci presnidavka výroba dětských přesnídavek domácí švestková přesnídávka domácí výroba přesnídávky výroba přesnídávek domácí broskvová přesnídávka recept na detskou ovocnou presnidavku recept na domácí přesnídávku
Suroviny: jablko, voda, pudink vanilkový, cukr
Dětská přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GD5
37 názorů