Extra projahodovaný řez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 640 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,24 g |
Tuky | 60,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 105,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Manžel přivezl plato jahod a já se bála, aby se nezačaly rychle kazit, takže taková fofr improvizace ;-)
Dneska tu vypukla jahodová invaze, tak jsem se přidala a povýšila invazi na jahodové tsunami :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2011 15:37
31. 5. 2011 13:48
31. 5. 2011 12:49
31. 5. 2011 10:40
31. 5. 2011 08:48
31. 5. 2011 08:24
31. 5. 2011 08:06
30. 5. 2011 18:56
30. 5. 2011 18:48
Jano neregi., jděte se věnovat něčemu užitečnějšímu a vybijte si negativní emoce třeba u vaření nějaké dobroty, kterou nám předvedete, rádi se přiučíme.
26. 5. 2011 20:55
26. 5. 2011 16:08
26. 5. 2011 11:49
p.s.nejsem totiz doma
26. 5. 2011 11:25
26. 5. 2011 11:24
26. 5. 2011 11:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 23 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Modelovací hmotu připravíme také z pěnových bonbonů marshmallow
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Další recepty
Tématické fráze: řezy třešně recept řez třešní dort jahoďák rezy s třešněmi tvarohovy řez globus globus tvarohovy řez jahodák dort jahodovy rez z globusu globus dorty rezy bublaniny s třešněmy borůvková bublanina moučník jahoďák jahodový dort z globusu globus jahodový řez jahodový řez s třešní recept na jahodovy rez z globusu řez z třešněmy a tvarohem želatinu jak nanášíme želatinu řezy zapomenutá vášeň prášková želatina do krému
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, esence vanilková, voda, olej, prášek do pečiva, jahody, pudink jogurtový, cukr krupice, jahody, tvaroh červený, mléko, želatina prášková, jahody
Extra projahodovaný řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M78m
34 názorů