Žampiónová omáčka - majonézová studená
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 098 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu: Receptury studených pokrmů, mírně poupraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2022 16:16
26. 7. 2011 17:25
26. 7. 2011 12:38
26. 7. 2011 12:07
26. 7. 2011 10:36
25. 7. 2011 22:52
rebeka: špagi už odpovědělaMám Receptury
1974andrea: Omáčka je dost jemné houbové chuti a já bych ten žampion restla na oleji, řekla bych, že se líp uvolní vůně a chuť a víno dala až pak na dochucení do omáčky. Víno dávám i do domácí tatarky
25. 7. 2011 22:04
25. 7. 2011 21:54
Rebi, no do těch Receptur
25. 7. 2011 21:54
proč sem lezu tak pozdě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 21 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 23 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 7 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 17 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 2 hodinami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Jak ozdobit ovocný dort želatinou. Ovoce bude vypadat jako zalité do skla
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: receptura zampionove omáčky studena houbova omacka studená omáčka houbový dip za studena houbova smetanova omacka ke grilovacce majonézové omáčky k masu domácí tatarský omáčka receptura 10 porci řampionova omačka zastudena zampionova omáčka k panence majonezova omacka na steak dochucení žampionové omáčky jemná žampionová omáčka žampionová omáčka s vínem žampionová omáčka recept
Suroviny: žampióny, olej, majonéza, mléko, víno bílé, sůl, pepř bílý, šťáva citronová, cukr moučkový
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
9 názorů