Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,76 g |
Tuky | 259,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 434 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,35 g |
Sacharidy | 7,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Filety naplněné touto směsí jsou dost syté, tak se může udělat i více porcí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2011 07:16
21. 9. 2011 23:42
16. 9. 2011 12:12
16. 9. 2011 11:56
16. 9. 2011 11:54
16. 9. 2011 11:20
16. 9. 2011 11:10
U tebe mě překvapilo, jak ses při focení výrazně zlepšila Talíř s jídlem máš moc hezky nazdobený, vidíš, jde to i bez umělých kyteknebo živých kytek či zeleniny i s kořínky.
Pořád mám na paměti, co mi kdysi řekl jeden výborný, zkušený starý kuchař:
"Na talíř patří pouze to, co se sní." - A to tys dodržela
(Sorry, že jsem se tak rozepsala.)
16. 9. 2011 09:07
15. 9. 2011 23:16
15. 9. 2011 17:23
15. 9. 2011 15:01
15. 9. 2011 14:42
15. 9. 2011 14:30
Ivo ryby miluji, tak díky za inspiraci
15. 9. 2011 14:28
15. 9. 2011 14:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 25 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 27 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 38 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 40 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Pudinkové cukroví: Podobá se lineckému, ale má výraznější chuť i vůni
Další recepty
Tématické fráze: losos pstruhový zavináče ze pstruha pstruhovy losos pstruh filety recept losos s žampionovou omáčkou mail estragon.pl loc:cz závitek ze pstruha pstruh s omackou zavináče ze pstruhů recept na pstruha s omačkou tipy triky slaná kytka pstruzi zavitky recept na losos pstruhový losos pstrhový rybí file s žampionovou omáčkou závitky z pstuha jaké bylinky na pstruha recept na žampionovou omáčku pstruhový lososa zavináče z pstruha
Suroviny: pstruh, slanina anglická, smetana, sýr uzený, žampióny, cibule šalotka, mouka hladká, máslo, pepř, citron, sůl, česnek, tymián, kopr, estragon, majoránka, pažitka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
41 názorů