Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou
Jahodová marmeláda je skvělá díky své sladké chuti, nádherné červené barvě a příjemné vůni jahod. Když do ní ještě přidáte karamel a ovoníte ji vanilkovým cukrem, bude neodolatelně dobrá.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 19 538 kJ / 4 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 120,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z tohoto množství je asi 10 skleniček po 250 g.
Pokud není karamel vaše parketa, zkuste do zavařeniny dle vašeho vlastního receptu přidat alespoň vanilkový cukr. Budete mile překvapeni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 8. 2017 13:34
18. 6. 2017 14:35
9. 7. 2014 08:38
7. 4. 2011 11:49
6. 4. 2011 21:42
12. 7. 2010 11:27
17. 6. 2010 10:53
17. 6. 2010 10:51
8. 2. 2009 19:09
31. 8. 2008 20:55
17. 8. 2008 07:30
15. 8. 2008 19:30
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 8 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 11 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 39 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 45 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: jahodová marmeláda jahodová marmeláda recept výborná jahodová marmeláda jahodová zavařenina recept jahodová marmeláda nejlepší jahodová marmeláda jahodový džem s vanilkou recept na jahodovou marmeládu gelfix 2.1 jahodová marmeláda gelfix marmeláda jahodová nejlepší jahodová marmeláda recept recepty na jahodovou marmeládu nejlepší višňová marmeláda jahody marmeláda jahodová marmeláda skaramelem mátou nejlepší recept na jahodovou marmeládu gelfix jahodová marmeláda jahodová marm džem s karamelem
Suroviny: jahody, gelfix 2:1, cukr písek, šťáva citronová, cukr vanilkový
Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Jw
12 názorů