Kávové řezy se šlehačkou
Máte rádi kávu? Pak je tento skvostný dezert jako stvořený právě pro vás. Máslový, kávou vonící krém, rozetřený na kakaovém korpusu a nahoře vrstva nadýchané šlehačky, posypané strouhanou čokoládou... Bude výborný v neděli po obědě ke kávě, ale i jako součást narozeninového pohoštění.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 22 377 kJ / 5 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,47 g |
Tuky | 281,52 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 831 mg |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 600,37 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2023 20:00
Také bych moc prosila o rozměr pekáčku na kterém byl moučník upečen, chtěla bych ho mít stejně vysoký. Děkuji.
22. 4. 2021 07:54
krásné a výborné , nádherná prezentace
24. 3. 2021 21:30
Petra Dvor.:
24. 3. 2021 20:53
Dobrý den, přidávám fotečku. Nemám to tak hezké jako Vy, ale moučník je vynikající.
19. 10. 2017 17:17
prosím mohu se zeptat na jak velký to je plech? děkuji
23. 3. 2017 20:49
bystricka vera: prosim kde kupujete šlehačku Rama Cremefine ke šlehání a jaky obsah když maji byt dvě a jaky ztužovač?nemam zkušenosti
4. 3. 2017 07:12
rezy jsou skvele
:-
:-
27. 2. 2015 22:39
Bahula:Vypadá to báječně jsou v pořadí na příští pečení,už se těším na tu chuť.
28. 10. 2013 18:47
Sarovka: Moc děkuji
28. 10. 2013 16:38
Evičko,
řezy jsou naprosto skvělé Obdivuji tvé umění v kuchyni a tohle je první nikoli poslední inspirace od tebe. Zákusek nemám tak fotogenický jako ty, ale výborný je určitě stejně Děkuji
řezy jsou naprosto skvělé Obdivuji tvé umění v kuchyni a tohle je první nikoli poslední inspirace od tebe. Zákusek nemám tak fotogenický jako ty, ale výborný je určitě stejně Děkuji
4. 3. 2013 11:36
Konečně došlo na vyzkoušení tvého receptu. Dělala jsem z 1/2 dávky jako kávový dort. Šlehačku jsem dala Rama cremefine. Vše se podařilo a moc a moc chutnalo. Příště ale přidám do krému o něco víc kávy, aby kávová chuť byla ještě výraznější. Bodík už jsem dala, tak nyní ještě fotku, velkou pochvalu a dík za recept.
27. 1. 2012 11:33
bara.it: To mne opravdu moc těší a děkuji za pěknou fotečku
Musím přiznat, že uležené řezy byly opravdu výborné a řekla bych dokonce jedny z nejlepších co jsem za poslední dobu upekla, protože u nás se po nich jenom zaprášilo
Musím přiznat, že uležené řezy byly opravdu výborné a řekla bych dokonce jedny z nejlepších co jsem za poslední dobu upekla, protože u nás se po nich jenom zaprášilo
27. 1. 2012 11:10
Evicko - mas jeden recept krasnejsi nez druhy a ja jsem vcera vyzkousela tento. Kus dortu jsem dala kamaradce a ta se vyjadrila takto - jednim slovem fantasticke. A protoze i ja jsem ochutnala priklanim se ke stejnemu hodnoci. Takze bez rozmysleni zaslouzeny bodik19 a dovoluji si pridat i fotku. I kdyz me provedeni neni tak krasne jako tvoje.
26. 1. 2012 12:42
Anna Kocikova:
23. 1. 2012 17:47
Bahula:No, ale mohla bys klidně být.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 11 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 14 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 24 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 27 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 52 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na pevnou šlehačku? S naším návodem to zvládnou i začátečníci
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: top recepty kávové řezy řezy se šlehačkou nejlepší kávové řezy kavove rezy šlehačkové řezy řezy na plech se šlehačkou moučník se šlehačkou recepty moučníky se šlehačkou nejlepší řezy se šlehačkou moučniky se šlehačkou kávové řezy na plech řez se šlehačkou řezy ze šlehačkou výborné recepty od cukrářky na řezy recepty na řezy se šlehačkou kávová šlehačka recept šlehačkové moučníky kávový řez se šlehačkou recepty se šlehačkou kávový řez
Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, olej, káva, mouka hladká, mouka hrubá, kakao, prášek do pečiva, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, cukr moučkový, máslo, káva, rum, rama cremefine, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, káva, rum
Kávové řezy se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yl4K
32 názorů