Litý a kynutý ovocný koláč s mandlovou drobenkou
Suroviny
Porce: kulatá dortová forma (26cm)
Nutriční hodnoty
Energie | 23 236 kJ / 5 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,49 g |
Tuky | 204,52 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 809,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla chuť, tak jsem nahlédla do svého sešitu a bylo to - pekla jsem včera večer a na ráno zbyly jen 2 malé kousky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2012 08:41
21. 4. 2012 07:24
21. 4. 2012 00:43
Koláček je moc fajnový a bodík,jako vždy
20. 4. 2012 20:52
20. 4. 2012 20:25
Bibi - pidíci marodí?
20. 4. 2012 20:21
20. 4. 2012 20:19
20. 4. 2012 20:16
20. 4. 2012 20:15
20. 4. 2012 20:07
20. 4. 2012 20:04
20. 4. 2012 19:58
20. 4. 2012 19:48
20. 4. 2012 19:27
20. 4. 2012 19:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 11 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 39 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 41 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: litý koláč s ovocem a drobenkou litý koláč s drobenkou litý kynutý koláč s ovocem kynutý koláč s ovocem a drobenkou kynutý ovocný drobenkový koláč ovocný koláč s drobenkou mandlová drobenka litý kynutý koláč litý koláč s ovocem kynutý litý koláč s ovocem ovocný koláč s drobenkou z kynutého těsta kynutý ovocný koláč kynutý koláč s drobenkou a ovocem kynuté koláče s ovocem a drobenkou kynutý drobenkový koláč s ovocem kynutý koláč s ovocem kynutý koláč s drobenkou lity kolac s drbenkou litý koláč ovocný koláč ze sušeného droždí
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, olej, vejce, droždí sušené, sůl, mléko, kompot broskvový, mouka hrubá, cukr krupice, máslo, mandle, mouka polohrubá
Litý a kynutý ovocný koláč s mandlovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqNE
22 názorů