Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 15 539 kJ / 3 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 383,38 g |
Tuky | 176,84 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 7,77 g |
Sůl | 17,85 g |
Sacharidy | 135,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Sancocho je dominikánské národní jídlo. Tato polévková mísa se obvykle připravuje k zvláštním příležitostem. Její příprava je zdlouhavá a jídlo obsahuje mnoho přísad. Během dušení se Dominikánci baví s přáteli, pijí karibský rum a pivo Presidente.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2012 20:22
23. 5. 2012 07:28
22. 5. 2012 19:35
22. 5. 2012 19:31
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.
22. 5. 2012 19:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 23 minutami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 1 hodinou
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 1 hodinou
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak rezat maso polevka sancocho sankocho san cocho jak řezat hovězí maso sansocho jak řezat maso po karibské maso jehněčí san cocho jidlo pokrm sancocho sancocho polévka recept dušená salsa vepřovo-jehněčí klobásy kilo jehněčího jak řezt hovězí maso dominikanska kuchyme sancocho,recept kuřecí maso 7 bylin
Suroviny: maso jehněčí, klobása, bůček, maso hovězí, kuře, žebra, šunka, citron, česnek, olej, pepř zelený, cibule, celer řapíkatý, brambory, kapary, kukuřice sterilovaná, koření oregáno, tymián, koriandr, ocet, tabasco
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
5 názorů