Tatarská omáčka z cukety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 030 kJ / 3 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,82 g |
Tuky | 217,22 g |
Vláknina | 61,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,84 g |
Sůl | 33,35 g |
Sacharidy | 247,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mi dnes přišel mailem, Věruško, děkuji, byl odvysílán v Českém rozhlase Brno, prý s velkým ohlasem a protože tu některé píšete, že už nevíte, co s cuketami, tak ho dávám k realizaci. Osobně jsem nestihla ještě vyzkoušet, ale kdo uvaříte, přidejte foto a komentář, jak chutnalo :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2012 08:41
.
10. 9. 2012 08:00
10. 9. 2012 07:57
9. 9. 2012 23:51
9. 9. 2012 20:46
9. 9. 2012 20:40
9. 9. 2012 20:20
9. 9. 2012 20:12
9. 9. 2012 17:37
9. 9. 2012 17:33
9. 9. 2012 17:20
9. 9. 2012 13:54
1974andrea:
9. 9. 2012 13:53
9. 9. 2012 13:50
9. 9. 2012 13:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 17 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: tatarka z cukety cuketová tatarka zavaření cukety český rozhlas brno-recepty český rozhlas brno recepty omáčka z cukety povidla z cukety recepty z cukety na zavaření recept na cuketový tatarák zaváření cuket cuketová tatarská omáčka cuketový tatarák recept cuketa na zavaření cuketa zavaření tatarka z cuket recept na tatarák z cukety recept na tatarku z cukety cuketova povidla cuketa tatarka tatarská s cuketami
Suroviny: cuketa, cibule, česnek, feferonka, křen, olej, cukr krupice, ocet, hořčice plnotučná, sůl, pepř
Tatarská omáčka z cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yq62
16 názorů