Salát ze zelené čočky s václavkami - pro Magdalenku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 549 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,63 g |
Tuky | 6,80 g |
Vláknina | 45,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 118,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejen hřibama je člověk živ !
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2021 08:13
10. 10. 2016 16:27
24. 10. 2012 14:30
23. 10. 2012 10:08
22. 10. 2012 21:07
22. 10. 2012 19:55
všem moc děkuju
22. 10. 2012 19:42
22. 10. 2012 18:54
22. 10. 2012 18:24
22. 10. 2012 17:23
22. 10. 2012 17:15
22. 10. 2012 16:22
22. 10. 2012 14:34
22. 10. 2012 13:56
22. 10. 2012 13:38
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 15 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 30 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: zelená čočka-recepty co s václavakami ? čočka podle kořínkové zálivka s aceto balsamico magdalenky-recept salát ze zelené čočky salát se zelená čočkou recept zelená čočka - recepty salátek ze zelené čočky recept
Suroviny: čočka zelená, houby václavky, cibule šalotka, ocet, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl, kapie červená sterilovaná, tymián čerstvý, olej, hořčice dijonská, balsamico, sůl, pepř bílý mletý
Salát ze zelené čočky s václavkami - pro Magdalenku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JWKl
17 názorů