Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 185 kJ / 5 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,03 g |
Tuky | 222,12 g |
Vláknina | 16,23 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 726,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2017 18:37
11. 6. 2013 10:02
11. 6. 2013 09:09
8. 2. 2013 21:25
8. 2. 2013 19:21
6. 2. 2013 19:35
6. 2. 2013 19:31
Jedině, co mě napadá, péct pomalu a raději déle, protože tak piškot pomalu a rovnoměrně roste. Každá trouba peče jinak, ale tak 150-160st....
Ke konci, když už piškot krásně naběhne a vypadá, že je téměř upečený (ale je třeba světlý, tak přidat teplotu na 180-190st. a dopéct do barvičky.
6. 2. 2013 19:11
6. 2. 2013 19:10
7. 1. 2013 19:08
7. 1. 2013 11:03
Nemela bys nejaky recept i na dobrou polevku? Nejakou orientalni?
18. 12. 2012 16:56
6. 12. 2012 21:37
5. 12. 2012 08:50
4. 12. 2012 21:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 12 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 15 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 43 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 49 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Citronovou kůru snadno nastrouháme a uchováme do zásoby. Názorné video poradí, jak na to
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: citronový koláč annabel langbein recepty recept na babetku recept na citronový koláč citronovy kolac recept recepty annabel langbein anabel langbein hrnkovy citronovy koláč recept s citronovy kury kolac anabel annabel langbein citronový koláč s pomerančovou polevou annabel langbein citronový koláč zdravy citronovy kolac kolac citronovy mrkvovo citronovy koláč citronovy koláč č s pudinkem citronovy přeliv citronvy kolac s prelivem pomerancovy preliv na buchty citronova buchta s pomeeancovym prelivem
Suroviny: mouka hladká, cukr, jogurt bílý, olej, šťáva citronová, kůra citronová, vejce, prášek do pečiva, šťáva pomerančová, cukr třtinový
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
25 názorů