Škvarkové pagáčiky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 44 325 kJ / 10 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,98 g |
Tuky | 727,98 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 814 mg |
Sodík | 22,14 g |
Sůl | 54,71 g |
Sacharidy | 756,88 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2013 15:53
Nádherná uruven, škvarky nebo oškvarky, s civilizaci nema nic spooečneho.
Přeji hodně uspěchu.
JS
www.sum.cz
Přeji hodně uspěchu.
JS
www.sum.cz
3. 3. 2013 10:21
Tak těsto kyne, těsto bez tuku, přidal jsem jogurt.
Nechámm mu čas a bude třikrát prohněteno.
na švehlíkověwww.sum.cz
Nechámm mu čas a bude třikrát prohněteno.
na švehlíkověwww.sum.cz
16. 1. 2013 15:29
Dimo: ja píšem recepty po slovensky, názov po česky - kvôli vyhľadávaniu, je to jednoduchšie. Ak si zadáš do vyhľadávača "oškvarky", nemusí ti hľadaný recept vôbec vyjsť.
Ja osobne s českým jazykom kontakt mám stále, nemám s českým jazykom ani českou kultúrou ani českými občanmi žiadne problémy. Problémy vyrábajú politici. Tiež ma prekvapuje, že mládež má problém s porozumením druhého jazyka.
Ja osobne s českým jazykom kontakt mám stále, nemám s českým jazykom ani českou kultúrou ani českými občanmi žiadne problémy. Problémy vyrábajú politici. Tiež ma prekvapuje, že mládež má problém s porozumením druhého jazyka.
16. 1. 2013 13:09
V ingredienciách je slovo oškvarky (tak je to správne po slovensky), ale v názve receptu je škvarkové p... Slovo škvarky je správne po česky.
Mali by ste sa rozhodnúť v akom jazyku teda chcete do Toprecetov Váš recept pridať.
Dnes, keď po rozdelení Československa už neexistuje denný kontakt s obidvomi jazykmi, takáto nepresnosť jazykovej kultúre neprospieva. Hlavne mladá generácia má určité problémy (sám som sa o tom viackrát presvedčil tak na jednej strane ako aj na druhej) a ťažkosti s porozumením druhého jazyka, čo kedysi (nie tak dávno) bolo nemysliteľné. Mne to pripadá veľmi smutné.
Mali by ste sa rozhodnúť v akom jazyku teda chcete do Toprecetov Váš recept pridať.
Dnes, keď po rozdelení Československa už neexistuje denný kontakt s obidvomi jazykmi, takáto nepresnosť jazykovej kultúre neprospieva. Hlavne mladá generácia má určité problémy (sám som sa o tom viackrát presvedčil tak na jednej strane ako aj na druhej) a ťažkosti s porozumením druhého jazyka, čo kedysi (nie tak dávno) bolo nemysliteľné. Mne to pripadá veľmi smutné.
16. 1. 2013 12:08
Hella:Hello, tady je víc zajímavostí autorka i Lucie2211 se včera přihlásily, asi jedou na soutěž a proto zadávají v duplicitě recepty apod.Naprosto jich nezajímá vyhledávač Nechápu takyo kvalitě nekomentuji
15. 1. 2013 21:50
Nemám nic proti tomu, že pagáče tu jsou mockrát. Jen se divím tomu, že znovu prošel náprosto stejný název tohoto receptu. Nemohla by autorka název nějak změnit? Jsou to pak zmatky při vyhledávání.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 13 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 16 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 44 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 50 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na pevnou šlehačku? S naším návodem to zvládnou i začátečníci
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: pagaciky škvarkové pagáčiky recept na škvarkové pagáčky převalované pagáčky škvarkové pagáčiky recept skvarkove pagace kvarkov pagiky škvarkové placky recepty škvarkové pagáčiky škvarkové pagáčky škvarkové placky prevalovane pgaiky převalované škvarkové pagáčky škvarkové škvarkové pagáče převalované převalované škvarkové placky převalované těsto se škvarkama kapustové pagáčiky převalované škvarkové pagáče škvarkové p
Suroviny: droždí, mléko, cukr, mouka hladká, sůl, vejce, olej, mléko, škvarky
Škvarkové pagáčiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KLL
6 názorů