Králík Karlík
Suroviny pro 3
3
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já dnes smažil tři stehýnka. To třetí bylo od králíka Inocence , který měl jen jednu nohu,silikonové uši,místo předních nohou pirátské háky a ocas z papíru. Jo a měl průkaz ZTP.... :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2014 16:32
Petra Ku.: Jo.Přední jsou chutnější. Ale já se stejně vždycky raději zakousnu do pořádné zadní kejty !
25. 9. 2014 14:40
cekrops: To víš, že chutnalo, já mám smaženýho králíka nejradši, hlavně přední kytky
25. 9. 2014 14:34
Petra Ku.: Tak sláva! Hlavně že chutnalo !
25. 9. 2014 14:30
Víťo, dneska jsme měli smaženýho králíka (dělala jsem řízky z vykostěných hřbetů) a moc jsme si pošmákli
18. 2. 2013 17:07
No, ten právě není na obzoru. A ty v obchodech na mně působí spíše odpudivě. Musím sehnat domácí zdroj
18. 2. 2013 16:48
BILKOVAI: A co ti v tom brání? Stačí dát za ušiska nějakému králíkovi
18. 2. 2013 15:07
Víťo, velké chutě mi děláš. Takto usmaženýho králíka jsem léta nejedla. Hned bych si dala
18. 2. 2013 09:30
no tuhle baštu také můžeme vtipný recept, jenom jsi zapomněl napsat, že ho také před přípravou učíme plavat což se ovšem nedaří, neplave a neplave
17. 2. 2013 23:19
Takto malá stehýnka se nemusí nařezávat a ani vykostit,je to z mladého králíka,když poměříte vidličku.To je hotové poměrně brzy.A navíc králík domácí je křehký a úplně něco jiného, než kupovaný a rybinou krmený.Popis je úplně normální a z praxe.Výborný pokrm.
17. 2. 2013 22:48
cekrops: super pobavila jsem se
17. 2. 2013 21:19
králik je fajn maso, ale ta detailní poprava...můj ty tondo koulanetej to je sadomaso
jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??
jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??
17. 2. 2013 21:15
cekrops: Kup si mačetu a rosekej ho!. Myslím to stehno. Já taky vždy nakrojím aspoň ke kosti, ať už králičí, nebo kuřecí stehno a peču v troubě. Je to úplně jiné a lepší. Zkus
17. 2. 2013 20:48
17. 2. 2013 20:33
králíčí řízečky máme rádi, ale stehýnka vykostím a z kostí uvařím ještě i polívečku
17. 2. 2013 19:17
PS: Až si seženu ten správnej vykosťovák , tak to potom bude "Texaský masakr motorovou pilou" jen pohádka pro zapruzené adolescenty !
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 10 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 13 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 41 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 47 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: králík v trojobalu králík recepty recept na králíka predni nohy z kralika králičí přední nohy recept králík jak ho vykostit kralici nohy recept recepty z králíka jak upravit králíka králičí nohy králičí přední nohy recepty na králika jak vykostit kralika kralici kytky králičí předek recepty recepty ze staršího králíka předni nohy kralík kralik predni nohy recept králík přední nohy jak upravit z králíka
Suroviny: stehno králičí, brambory, olej, sůl, strouhanka, vejce, mouka
Králík Karlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JMM
23 názorů