Čína I
Rychlý a chutný recept z kuřecího masa na způsob asijských pokrmů. Domácím surovinám přizpůsobená "čína". Maso, které není třeba předem nakládat, je doplněno směsí čínské zeleniny. Spolu s rýží si na něm jistě pochutnáte.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 980 kJ / 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,09 g |
Tuky | 24,11 g |
Vláknina | 22,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,79 g |
Sacharidy | 156,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já jsem použil koření na čínu značky Dle Gusta. Celá doba vaření uvedeného receptu nepřekračuje 30-40 minut, podle zdatnosti kuchaře. Tato rychlá a chutná čína se připravuje bez zdlouhavého nakládání masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2023 17:14
Místo pariček, chilli pasta. Asi trochu moc ale dobrý.
24. 4. 2013 11:18
papa1649:Pepi,moc dobře jsi to připravilMě by určitě také chutnalo
Majka8-Maruško s tím solamylem je to jedno,jaký jeJá už jsem tady tento přidávala do buchet i do bramborového těsta na knedlíky a do masa zase ten druhýpodle toho,který zrovna mám koupený
Majka8-Maruško s tím solamylem je to jedno,jaký jeJá už jsem tady tento přidávala do buchet i do bramborového těsta na knedlíky a do masa zase ten druhýpodle toho,který zrovna mám koupený
23. 4. 2013 12:27
papa1649:Pepčo, čínu máš bezvadnou a fotku taktéž. Dělám jí hodně podobně a různě jí měním, někdy přidávám i hlívu ústřičnou ap. a určitě to není ta pravá čína, co oni dělají, ale nám čecháčkům moc chutná Dávám 7.boda
23. 4. 2013 11:55
Majka8: Díky Majko
23. 4. 2013 09:45
Teda holky já jsem tydýt,do číny dávám solamil,vůbec jsem nevěděla že existuje speciál na maso,jinak receceptík stojí za vyzkoušenía co se týče glutamátu,tak to neřeším,prostě tam šoupnu trochu vegety a hotovodávám bodík
23. 4. 2013 08:36
petra: Díky za bodík
23. 4. 2013 08:35
Irule: díky...Josef, posílám
23. 4. 2013 08:03
vy nejste normalní pokud se ti recept nelíbí a nezdá zdraví tak to nevař a nejez vždyt te tu nekdo o to neprosí mě se líbí a chutná dáváam bodík
23. 4. 2013 07:54
vypadá to dobře , a fotka je nádherná , klidně bych si dala na oběd
22. 4. 2013 23:27
papa1649:určitě ano
22. 4. 2013 23:15
Cocoska: Děkuji za bodík, určitě si podle receptu pochutnáte
22. 4. 2013 23:12
Mě se recept líbí a ukládám si ho, snažím se taktéž vařit bez glutamátů a z čerstvých surovin, ale mám ve špajzu i nějakou tu ""prasárničku"" v podobě vegety a směsí koření. A taky občas pospíchám. Nic se nemá přehánětbod
22. 4. 2013 21:18
rebeka: asi něco jako pan Hruška na Nově (potavinový inspektor), ten se také nerad hádá.
22. 4. 2013 21:16
aisha: Díky , zdravím do Izraele
22. 4. 2013 21:14
papa1649: není zač.. já se hádám nerada.. a jen v sebeobraně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 6 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 9 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 17 minutami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 2 hodinami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se vaří v Číně a kde při vaření po čínsku děláme chyby
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: recept na čínu varime cinu cina recept koření na čínu recepty na čínu nakládání masa na čínu recept na čínu-top recepty čina koření na čínu recept jaké kořeni do ciny recept cina jaké koření na čínu koření do číny co obsahuje koření na čínu vaříme čínu-recepty nakládání číny domácí koření na čínu k čemu použít bramborový škrob domaci vyroba vegety top recepty cina
Suroviny: rýže, koření čína, škrob, směs zeleninová čínská, vegeta, sůl, chilli paprika čerstvá, cibule, olej
Čína I
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onAL
38 názorů