Krtkovo meruňkové tajemství
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 978 kJ / 2 863 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,34 g |
Tuky | 211,51 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 611 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 175,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2013 11:53
To vypadá dobře+
4. 5. 2013 08:29
děkuju za milé přivítání jméno byl trochu oříšek, dlouho jsem hledala něco už neexistujícího, nedošlo mi, že už tu máte žížalu, tak snad se to nebude moc plést
4. 5. 2013 08:10
Pekny dortik...
4. 5. 2013 08:00
Žížalko, vítám tě v naší Topkové rodině jako novou a přeji ti, aby se ti tu líbilo. Už tu máme Žížalu a teď Žížalku, možná se to bude plést
Dávám ti 2.boda, máš to pěkný a fotka je zajímavě pěkná
Dávám ti 2.boda, máš to pěkný a fotka je zajímavě pěkná
3. 5. 2013 22:44
krásné žížalko, asi první receptík, vid, tak vítej mezi námi a dávám prvního bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 4 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Víte nebo nevíte? Aneb 12 užitečných rad pro správné želírování
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: meruňkové želé meruňkove řezy meruňkove kremy e meruňkove řezy meruňkove kompoty meruňkový džem čirý
Suroviny: vejce, cukr, pudink kakaový, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, smeta-fix, mascarpone, cukr vanilkový, čokoláda milka, marmeláda malinová, kompot meruňkový, želé čiré, mandle plátkové
Krtkovo meruňkové tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZEK
5 názorů