Koka řezy
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 16 753 kJ / 4 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,12 g |
Tuky | 196,24 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 500,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V létě jsem zkoušela odlehčenou variantu krému: 1 měkký tvaroh ve vaničce, 1 zakysanou smetanu, do toho nadrobit sušenky a tuto kaši pak zašlehat do másla. Bylo to lehounce nakyslé a moc dobré.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 10. 2023 18:49
MikajlaH: To mě mrzí, že se vám nedařilo. Jak vyšlehat piškot popisuje náš článek
12. 10. 2023 22:06
Co sem mohla udělat blbě, když sem postupovala přesně dle receptu? Piškot je tvrdý,jak ty kulaté z krámu 🤦🏻♀️ příšerný 🤷♀️
22. 6. 2010 11:18
Šariška: to budu ráda, jen prosím, příště piš česky
22. 6. 2010 10:38
řezy wypadají skwěle dnes je wyzkouším dávám palečky......
1. 4. 2010 22:06
Díky za receptík! Manžel složil pochvalu, že jsou to jedny z nejlepších řezů! Moc nám chutnaly
18. 3. 2010 14:46
Tato buchta je moje srdeční záležitost. Já ji milovala od mé babičky, která mi ji s láskou nedělá hodně let. Zkoušela jsem ji podle receptu od babi, ale nebyla to ta chuť. Zřejmě chybí ta atmosféra u babičky Jinak opravdu moc dobrá.
6. 3. 2010 13:55
Díky za vyzkoušení, mám radost, že chutnalo
6. 3. 2010 13:41
Včera jsem ho vyzkoušela rodinka se na něj vrhla byla to mňamka tak velká že dneska budu muset péct znova zbyl jen kousek na snídani supr recept dávam bodík
20. 1. 2010 17:15
ok, dakujem za odpoved
20. 1. 2010 17:13
Jsou to kakaovo kokosové křehké sušenky, klidně použij nějaké podobné
20. 1. 2010 16:49
aha s kokosom..tak nebude vadit, ak to skusim s maslovymi, ktore budu ochutene kokosom,ze?
20. 1. 2010 16:41
Miškotady ti na ně přidávám odkaz http://online.officedepot.cz/itemdetail.aspx?el=55....
20. 1. 2010 16:28
co su to Koka susienky?
8. 8. 2009 10:25
Také dělávám málem jsem to sem dala taky ještě ,že je vyhledávač,místo másla dávám 100%tuk do polevy.Buchta je velice dobrá +bodík
30. 12. 2008 10:51
No, už to mám v oblíbených a zítra se mrknu po těch koka sušenkách! Jo a máš to za 1 žížalko!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: koka řezy koka řezy recept řezy z koka sušenek koka řezy na plech recept na koka rezy buchta z koka sušenek řezy s koka sušenkami krem z koka susenek kokařezy řezy koka řezy nejlepší recepty nejlepší recepty facebook koka řezy řez z koka sušenek koko řezy řezy ze sušenek koka nejlepší řezy řezy s koka sušenek moučník z koka sušenek rezy z koko sušenek koka
Suroviny: vejce, cukr, mouka polohrubá, voda, sušenky koka, šlehačka, rum, máslo, cukr moučkový, tyčinka ledové kaštany, máslo
Koka řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8PO
Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky