Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 748 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,53 g |
Tuky | 41,31 g |
Vláknina | 69,70 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 66,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Recepty mlsných jazýčků
(autor neuveden)
Mám vyzkoušené a má to vskutku příznačný název.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2011 16:02
blanka: děkuji za chválu-potěšilaa dík za vyzkoušení
9. 12. 2011 20:19
Užasný recept, opravdu chutově vynikající,děkuji za inspiraci.. přidala jsem navíc kardamon a trochu chili papriček.. super.
9. 11. 2010 21:00
Skyppe, tak to se moc těšííím
8. 11. 2010 22:30
dnes jsem si to nasšel jelikož jsem dostal jehněčí kýtu a tak se do ní zítra pustím dám vědět jak to dopadlo
1. 2. 2009 15:04
Tejajo, to jsi mě tak potěšila, až se tu "tetelím" a kdybych měla špatnou náladu, jakože nemám, tak by se mi musela určitě hóóódně vylepšitDíky moc a fotečka nemá chybu, je pěknáa jestli je to kýta, nebo kotletka je úplně fuk, prostě to je to nejlepší a to je jehněčí.
1. 2. 2009 14:10
Bibinka, chutnalo Nebolo to síce prvé jedlo po diétke, ale je to skutočné výborné Jedinú zmenu, ktorú som urobila, bola v tvare mäsa, mala som jahňacie kotletky, tak som použila kotletky, nerezala som ich. Je to skutočne vynikajúce, ak by sa dalo, tak dám 10 bodíkov.
1. 2. 2009 11:43
Tejajo, už jsem napnutá, jak Vám bude chutnat,dej vědět a dobrou chuť
1. 2. 2009 11:01
Tak, koukám, že to dnes Terezka bude asi vařit, jsem na to zvědavá!!
14. 1. 2009 14:41
13. 1. 2009 22:44
Tejajo, než bych tam došla, tak bych dopadla jako ten Čech co odjel k vám a tam umrznul v jeskyni.Zdá se mi to nemožný...
13. 1. 2009 22:01
Tak príď moja k nám, urobím o jednu porciu viac
13. 1. 2009 21:53
Tejajo, to mám radost, že jsem Ti kápla do notya po té dietě budeš asi v sedmém nebi až to budeš baštit Apropo, nechceš mi kousek toho jehněčího poslatjó, kdyby to tak šlo jednoduše...
13. 1. 2009 21:50
Jani R, úplně to ten recept není (už jsem ho našla), ale jak tak koukám,tohle jídlo by mohl s přehledem a k tomu rýži, nebo brambory. Tak jo, klidně udělej i z hovězího masa, já taky vždycky nemám jehněčí.
13. 1. 2009 20:54
Biiiiibiiii Tak toto bude prvé jedlo po diéte, ktoré urobím. Jahňacie je v mrazáku. Ty si poklad
13. 1. 2009 20:44
Bibi, není to ten recept i pro diabetiky? Cos psala, že hledáš? Bylo by fajn, přidat pár dia "obědů", popřípadě večeří, ale dát tam tu kategorii. Však to může jíst i nediabetik, ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 27 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 29 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 40 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 42 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jelly cake je dezert se želatinou, ve které se skrývají různá tajemství
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: jehneci maso recepty recepty z lilku recepty s lilkem jehněčí nejlepší recept jehněčí recepty recept jehneci plicky jehněčí plíčka na smetaně jehneci lilek jehněčí plíčky na smetaně jehněčí plíčky maso s lilkem hovezi s lilkem plíčky na smetaně jehněčí tatarák z koňského masa maso s lilkem tatarák z jehněčího varime s lilkem lilek hovezi recepty na večeři s lilkem pličky z jehněčího masa
Suroviny: kýta jehněčí, česnek, celer, lilek, rajče, fazolky zelené, vývar hovězí, rozmarýn, majoránka, olej, sůl, pepř
Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYwr
15 názorů