Pstruh s bylinkami od Titi
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 941 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 104,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2014 17:27
Pstruh na másle je u nás oblíbený a s přidáním tymiánu to byla opravdu příjemná chuťová změnaPřidávám 3bodík a fotku
27. 1. 2014 22:39
27. 1. 2014 18:08
26. 1. 2014 09:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 23 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 57 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: pstruh s ryzi pstruh s rýží recept recepty na pstruhy pečený pstruh s rýží pstruh recepty pstruh recepty chlazeny pstruh recepty chlazeny pstruh chlazeny pstruh recept
Suroviny: pstruh, máslo, olej, citron, tymián, sůl, rýže basmati
Pstruh s bylinkami od Titi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qDG
4 názory