Českošpanělský ptáček
Suroviny
Porce: 4 - 8
Nutriční hodnoty
Energie | 13 584 kJ / 3 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,73 g |
Tuky | 283,57 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,38 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2016 07:37
24. 4. 2016 14:09
10. 5. 2015 23:57
5. 3. 2014 16:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 21 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 23 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 4 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 2 hodinami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Česnečka a její léčivá síla. Jak si pochutnat a k tomu prospět svému zdraví?
Další recepty
Tématické fráze: ptacky na divoko rozpustene ptáčky záklechtka ptacci na divoko plneni ptáček plnění ptáčci domácí ptáčky ptáček na divoko španělský ptáček na divoko rozpuštěný ptáček rozpuštěné ptáci rozbalené ptáčky spanelsky ptacek lada hruska španělské ptáčky z mletého masa jak plnit ptáčky rozpušteny ptáček recept záklechtka recepty španělský ptáček z mletého masa čím plnit ptáčky rozpuštěný ptáčci
Suroviny: maso mleté, strouhanka, koření staročeské, vejce, salám gothaj, špek, okurka čerstvá, cibule, mouka, voda, smetana na vaření, sůl, pepř, hořčice, tuk
Českošpanělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yZn
4 názory