Perník Gingerbread
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Forma 23x23 cm
Nutriční hodnoty
Energie | 12 354 kJ / 2 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,97 g |
Tuky | 95,33 g |
Vláknina | 9,33 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 478,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Fotopostup zde: http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 6. 2014 18:05
27. 5. 2014 15:40
Melasu mají skoro ve všech zdravých obchodech pul kila kolem 50-60kc jinak na vikend upecu, super
25. 5. 2014 20:04
Majkaa: Kdo by očekával čokoládovou nebo kakaovou chuť, asi by byl zklamán. Jak píše maris melasa je tmavá (černá) a barvu také podpoří tmavý třtinový cukr
25. 5. 2014 18:58
Majkaa: melasa je tmavá
25. 5. 2014 18:52
V receptu nevidím kakao, nebo čokoládu a perník je krásně čokoládový,nechybí to v receptu?Vypadá krásně
25. 5. 2014 07:45
senky: Děkuji, pochvala vždy potěší
Nevim jak v Čechách, ale tady se melasa koupí i v supermarketu, většinou bývá společně v regále s medem.
Nevim jak v Čechách, ale tady se melasa koupí i v supermarketu, většinou bývá společně v regále s medem.
24. 5. 2014 21:13
Taky miluji Tvoje recepty a Tvoje fotky jsou jako pohlazení
Melasu u nás asi ve zdravé výživě ... tipuju
Melasu u nás asi ve zdravé výživě ... tipuju
24. 5. 2014 19:21
Jana Remkova: Děkuji moc
24. 5. 2014 14:38
Miluji tvoje fotky
24. 5. 2014 09:44
lenka.ov, zizala: Děkuji
Toto je jedna z verzí anglicko-amerického perníku
Toto je jedna z verzí anglicko-amerického perníku
24. 5. 2014 06:39
Tak takový jsem ještě nepekla, ukládám na vyzkoušení
23. 5. 2014 17:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 8 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 11 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 21 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 24 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 49 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak upéct perník na strouhání. Používá se k posypání, dochucování a zahušťování pokrmů
Domácí kuřecí stripsy jako z KFC máte hotové hned: Hrníčkový recept na oblíbenou klasiku baví internet
Další recepty
Tématické fráze: perník recept americky pernik melasa recepty recepty z melasy recept na perník melasa do perniku recepty melasa pernik melasa mletý perník pernik z melasy tmavý perník perník s melasou melasa recept melasa perník perníčky s melasy recepty pernik gingearbread receipt gyngerbrede recept gyngerbrede recept recept melasa
Suroviny: mouka hladká, soda jedlá, sůl, zázvor mletý, skořice mletá, koření hřebíček, máslo, cukr třtinový, melasa, voda, vejce
Perník Gingerbread
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RrLE
12 názorů