Surimi omáčka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako přílohu doporučuji rýži nebo jen mírně opečenou bagetku :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2009 14:11
teď jsem dojedla,dala jsem moc chilli, pepře a kari-nějak mi to k tomu nesedí,příště je použiji jen do salátů+mírně osolit
1. 6. 2009 12:03
Mělo by se zařadit do kategorie Omáčky, nikoliv Minutky
30. 5. 2009 08:17
Ja mám surimi tyčinky rada, dávam ich hlavne do šalátov, mne sa skôr nepozdáva to korenie. Sú to vlastne lisované zbytky rýb, takže by som dala iné korenie, ktoré sa hodí k rybám, chilli a cesnak nie.
29. 5. 2009 20:08
Surimi tyčinky jsou rakovinou české kuchyně... A nebo ne, Ingrid?
11. 3. 2009 18:05
Je pravda, že tyčinky sami o sobě mají jakous takous jalovou chuť, ale myslím, že tahle úprava jim docela sluší
11. 3. 2009 17:32
Zatím mě moc tyhle tyčinky neoslovily, ale nevzdávám to a vyzkouším
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 1 minutou
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 59 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sušené maso, jerky: Jak ho doma připravit a jaké maso na sušení zvolit
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: surimi tyčinky recepty omáčka z krabích tyčinek surimi tyčinky recept chilli omáčka recept surmi tyčinky krabí omáčka surimi tycinky chili omacka surimi se smetanou sladká chili omáčka surimi tyčinky složení recept surimi tyčinky sladká chilli omáčka recept české recepty se surimi krabí tyčinky omáčka sladká chilli omáčka sladká chili omáčka recept chili omačka recept recepty surimi tycinky tyčinky surimi
Suroviny: krabí tyčinky, smetana na vaření, cibule, česnek, koření kari, chilli paprika čerstvá, paprika sušená sladká, sůl, pepř, olej
Surimi omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrMl
6 názorů