Žloutkový krém pomocí mikrovlnky, na plněni rolád, dortů a pod.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 958 kJ / 2 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,12 g |
Tuky | 189,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 152,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podrobnejsie popisanie + fotopostup
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2016 19:36
6. 2. 2016 17:39
přidala jsem griliáš a namazala tím makronky
22. 6. 2015 00:39
17. 2. 2015 07:02
Časem přidám recept na ty vánoční dortíčky .....
17. 2. 2015 00:09
Ale protože vybusna: sem nepíše pitomosti, tak jsem radši držel pysk a dnes se mi konečně rozsvítilo: Jde patrně o alternativu krému z vařených žloutků...
Tedy, jestlisenepletu, že
16. 2. 2015 22:25
15. 2. 2015 12:34
http://www.toprecepty.cz/recept/41803-dortik-ester...
14. 2. 2015 11:07
14. 2. 2015 11:06
14. 2. 2015 01:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 27 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
Jak dlouho vydrží bílky v lednici? Zpracovat je můžeme na báječné sněhové pečivo
Další recepty
Tématické fráze: zloutkovy krem nad parou krém z vařených žloutků francouzský krém přímo z mikrovlnky francouzský krém z mikrovlnky vařeny žloutkovy krem žloutkový krém vařený v páře žloutkový krém krémy na dorty a rolády krém do rolády krémy do rolády žloutkový krém v mikrovlnce krém vařeny v mikrovlnce žloutkový dort pravý žloutkový krém žloutkový krém v paře pevny krem do dortu recepty na krémy do rolád žloutkový dorty krem ze žloutků v na páře krém z vařené kaše
Suroviny: žloutek, máslo, cukr krystal, extrakt vanilkový, šťáva citronová, rum, oříšky
Žloutkový krém pomocí mikrovlnky, na plněni rolád, dortů a pod.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZooJ
10 názorů