Rybí špízy
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 973 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,60 g |
Tuky | 11,30 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 8,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2023 07:35
recept se mi moc líbí, velmi lákavé rybičky mňam
13. 2. 2016 14:03
cecilka: Tak to jsem ráda, že se povedlo a chutnalo. Děkuji za pochvalu
13. 2. 2016 13:40
zizala: Dokonáno jest, obed hotový, s točením do roládky som mala síce trochu problémy, ale výsledok, hotový skovst. No a este, nemala som cuketu, nahradila som ju zelenou paprikou,no myslím si, ze na kvalite originálneho receptu to neubralo. ešte raz, , škoda, že nemôžem udeliť ďalší bod. no a samozrejme, bylinky, čerstvé, som tam dala, pestujem si ich v kvetináčoch. Želám pekný deň a samozrejme aj víkend.
12. 2. 2016 21:51
Dobrá ryba v moc hezké úpravě+
12. 2. 2016 16:04
Pěkný receptík
12. 2. 2016 12:42
zizala: Ja tiež pangasov moc nemusím, no ostala mi ešte posledná fileta, tak čo s ňou, skúsim z nej vykúzliť ,podľa tvojho receptu, niečo . Potom sa podelím o výsledok, takže,prosím, drž
12. 2. 2016 12:10
cecilka: Dej k němu nějakou bylinku a bude to v pohodě. Pangasa někdy taky kupuju, manžel ho má rád, že není cítit rybinou a nemá kosti, tedy pro něj dvě výhody proti jiným rybám
12. 2. 2016 12:06
,vďaka za skvelu inšpiráciu na sobotňajší obed,iba verím, že to bude také skvelé ako pôvodný recept, k dispozícii mám totiž iba pangasa
12. 2. 2016 07:18
tejaja:Anna Kocikova:magdalenka: Děkuji
11. 2. 2016 22:24
to je krásne...
11. 2. 2016 20:46
Já bych si moc pochutnala
Děkuji za príma recept
Děkuji za príma recept
11. 2. 2016 19:53
Mne by to chutilo aj bez prílohy, len so zeleninovým šalátom.
11. 2. 2016 19:51
Děkuji za milé komentáře
11. 2. 2016 19:31
Za mne ryby ano, v jakékoli úpravě +5
11. 2. 2016 11:47
To je moc hezký receptíkhned bych si také dala,tresku mám,tak to brzy udělám+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 18 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 51 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ryba by na vánočním stole neměla chybět. Ne každý je milovník kaprů. Co místo něj zvolit?
Desatero rad na téma grilování ryb: Které ryby vybrat, jak je okořenit a jak opéct
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: rybí špízy rybí špíz rybi spiz spiz z tresky vyborne rybi spizy rybí recepty recept rybi spiz rybi spizy recept rybi spizi recept recept rybi špizy špízy z ryb špíz z filety pstruha
Suroviny: candát, čerstvé bylinky, žampióny, cuketa, sůl, pepř bílý, máslo, olej, šťáva citronová
Rybí špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rokL
17 názorů