Sušenky jen ze 2 surovin (možno péct CRISP)
Pokud nás začne honit mlsná, je potřeba to rešit hned. Jednoduché placičky jen z banánu a vloček promíchané vidličkou jsou rychlá volba. Vylepšit je můžete čokoládou, medem, ořechy nebo sušeným ovocem.
Suroviny pro 10 kusů
10 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 1 199 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,68 g |
Tuky | 3,67 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Přezrálé banány jsou sladké. Pokud takový nemáte, můžete dochutit trochou medu.
Banány se sklízejí zelené a nezralé. Pokud si takové koupíte, dejte je dozrát doma do bubnu pračky - v teple a vlhku rychle dozrají.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2016 09:38
15. 3. 2016 06:47
14. 3. 2016 23:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 21 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 27 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co s přebytkem banánů? Připravte z nich smoothie či banánové pyré
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: pict sušenky jak péct sušenky přezrálé banány s vločkami buchta jak pect aby se nezgrcla vlockove susenky ze tri surovin vlocky banan susenky ze 2 surovin recepty ze 2 surovin pect z banánu péct podle surovin pect susenky recept podle surovin crisp banán jen ze 2 surovin vločkové muffiny ze tří surovin sušenky ze 2 ingrediencí muffiny ze 2 surovin
Suroviny: banán, vločky ovesné
Sušenky jen ze 2 surovin (možno péct CRISP)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Grz7
3 názory