Paprikové domácí klobásy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 949 kJ / 2 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,93 g |
Tuky | 52,85 g |
Vláknina | 146,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 449,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vysvětlení zkratek :
HPV - hovězí výrobní maso. V podstatě je to ořez, svalovina z přední a zadní hovězí čtvrti.
VL - vepřové libové maso (ořez z kýty a pečeně)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 13:29
Souhlasím chybí tam sůl a nebo praganda , dá se použít i rychlo sůl a pak nemusí být maso naložené tak dlouho, také tam přidávám bůček jinak je to suché , a udím asi 2dny při teplotě max 50 C
23. 10. 2016 18:34
dadulka111: Souhlasila bych. Sůl určitě chybí a taky necháváme déle odležet .
23. 10. 2016 18:02
A co sůl? Vy maso nesolíte? Klobásy doma vyrábíme již dost dlouho a abych řekla pravdu, recept se mi moc nelíbí. Dle mého názoru je hodina na odležení směsi málo. My to necháváme proležet tři dni. Dále vám tam chybí něco tučnějšího, třeba vepřový bok. Na obrázku ale klobásy vypadají pěkně.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 4 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Uzení domácích klobás: Důležité je správné naložení masové směsi a teplota v udírně
Jak na uzení masa v domácích podmínkách. Vyžaduje to udírnu s teploměrem a dodržení několika zásad, aby výsledek byl perfektní
Krásně zbarvené plněné papriky - to je lahůdka nejen chutná a lákavá na pohled, ale i plná vitamínů
Další recepty
Tématické fráze: paprikové klobásy paprikova klobasa recept domácí klobásy recept papriková klobása domácí klobásy paprikové klobásy recept recept na domácí klobásy recept na paprikové klobásy recepty na domaci klobasy papriková klobása recepty příprava střev na klobásy klobásy recept domaci klobasy recepty recept paprikové klobasy klobásy recepty domaci klobasa recepty domácí klobásy klobásová střeva recept na klobásy domácí klobásy top recepty
Suroviny: pepř černý, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, česnek, voda, střeva vepřová
Paprikové domácí klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k03v
3 názory