Polévka Krupník
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 1 221 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,72 g |
Tuky | 11,85 g |
Vláknina | 14,69 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu mám přepsaný a mírně upravený z Kuchařky Frekvence 1.
Polévka mě lákala už delší čas, tak jsem jí konečně uvařila a nezklamala, má báječnou chuť!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2009 15:19
9. 6. 2009 11:11
9. 6. 2009 09:29
9. 6. 2009 09:03
9. 6. 2009 08:23
9. 6. 2009 08:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 4 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 7 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 17 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 20 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 45 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: polévka frekvence 1 recepty recepty z frekvence recepty frekvence recept frekvence 1 recepty
Suroviny: fazole, kroupy, rajče, cibule, žampióny, mrkev, česnek, smetana kysaná, olej, mouka hladká, bujón zeleninový, kopr, petrželka, majoránka, sůl
Polévka Krupník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X628
6 názorů