Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 42,90 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 343,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2017 22:58
http://www.pekarnomanie.cz/sladove-vytazky-sladenk...
5. 5. 2017 21:48
3. 5. 2017 11:03
3. 5. 2017 10:36
3. 5. 2017 09:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 1 minutou
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 5 minutami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 10 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 14 minutami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 28 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 29 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 58 minutami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 1 hodinou
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Tématické fráze: celozrnné bagety s prefermentem housky z celozrnne pšenicne mouky celozrnná bageta recept celozrnné pečivo sprefermentem domácí housky že spádové mouky psenicno zitne bagety s anglickou slaninou recepty celozrnné pečivo s prefermentem recept na celozrnnou bagetu celozrnna bagetka se zaparou příprava těsta na bagetu celozrnnou kolac z psenicne mouky
Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, cukr, sůl, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
5 názorů