Batátovo-mrkvový závin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 137 kJ / 1 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,80 g |
Tuky | 79,13 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 80,72 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2018 11:54
10. 1. 2018 09:55
10. 1. 2018 09:10
9. 1. 2018 20:11
Ještě musím dodat, že jsem si dala práci s domácím těstem od casina. https://www.toprecepty.cz/recept/38488-listove-tes...
14. 12. 2017 11:47
14. 12. 2017 07:56
14. 12. 2017 07:55
14. 12. 2017 06:25
13. 12. 2017 18:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 14 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 47 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bažant: Poradíme, jak jeho maso zpracovat a na co si dát pozor
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Oblíbenou bazalku můžeme snadno pěstovat za oknem i na zahrádce. V těchto receptech najde ideální uplatnění
Další recepty
Tématické fráze: batátovo mrkvový krém slaný závin s mrkví slany mrkvovy závin listového těsta bataty batatovo mrkvove placky mrkvový závin slaný
Suroviny: těsto listové, batáty, mrkev, sýr tvrdý, olej, sůl, tymián, kmín mletý, bílek, semínka sezamová
Batátovo-mrkvový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xvrg
9 názorů