Křehké linecké z vařených žloutků
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 736 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,47 g |
Tuky | 238,30 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 395,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je od paní Růženy Kratochvílové z Olšan u Rousínova
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2018 22:21
Veronika.Hrozna: No jo každý to máme jinak..
7. 4. 2018 17:07
mika59: To si někdo žije , zahrada u lesa , slepičky , žloutečky, jak namalované ! To si někdo umí zařídit ! Já sice mám zahradu,ale uprostřed města, ne u lesa a na slepičky mohu zapomenout. Žloutky z Kaufu, denní chléb. Pfujtajksl!
7. 4. 2018 17:04
Veronika.Hrozna: Jojo máme je na zahradě u lesa...
7. 4. 2018 16:57
Jsou krásně žluté , čím jsi to dobarvila, nebo máš tak hodné slepičky , které papají venku travičku a broučky?
5. 4. 2018 22:04
paráda, to určitě zkusím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 29 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 31 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 42 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 44 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Víte nebo nevíte? Aneb 12 užitečných rad pro správné želírování
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: cukroví z vařených žloutků linecké rohlíčky z vážených žloutků těsto z vařených žloutků bananky z varenych zloutku košíčky z vařených žloutku vařený žloutek rlinecke z varenych žloutků linecké cukroví z vařeného žloutku těsto na linecké těsto s vařenými žloutky linecké těsto z vařených žkoutků pečivo z vařených žloutků linecké těsto vařený žloutek cukroví ze žloutků linecke cukroví vareny zloutek linecké těsto s vařeným zloutkem linecké těsto ze žloutků linecke testo s varenymi zloutky linecké těsto z vařených vžloutků linecke s hodne zloudky kolecka z varenych žloutků
Suroviny: mouka hladká, žloutek, máslo, cukr, kůra citronová, sůl
Křehké linecké z vařených žloutků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mpkr
5 názorů