Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 203 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 82,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 13 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 2 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 6 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 8 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 8 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 10 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na bylinkovém másle petrželové brambor pstruh na bilinkovém másle pstruh na másle s bylinkami pstruh na bilynkovém másle filátka ze pstruha pstruh na bilinkovém másle petrželové brambor bylinkové máslo na pstruhy pstruh bylinkové maslo recept na pstruha v troubě s bylinkovým másle
Suroviny: pstruh, čerstvé bylinky, pepř čtyř barev, sůl hrubozrnná, česnek, máslo, brambory rané
Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XzRm
0 názorů