Cizrnový TOPALUC se žampiony
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 7 272 kJ / 1 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,60 g |
Tuky | 70,40 g |
Vláknina | 127,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,07 g |
Sacharidy | 107,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Chtěli jsme otestovat další zdravou alternativu jídla TOPALUC (https://www.toprecepty.cz/recept/57421-luxusni-cu..., tentokrát bohatou na bílkoviny. Zdá se, že TOPALUC lze vytvořit v podstatě z jakékoli zeleniny, hub nebo luštěniny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 3 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: topaluc cizrnový guláš se žampiony salát z cizrny s ajvarem cizrna recepty cizrnový salát se žampiony
Suroviny: cizrna, žampióny, cibule, parmazán, ajvar, olej, sůl
Cizrnový TOPALUC se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4Q5
0 názorů