Hovězí guláš na český způsob
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 965 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 313,81 g |
Tuky | 20,60 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 90,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s houskovým knedlíkem a můžeme ještě posypat jednotlivé porce kroužky nakrájené cibule.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2019 18:34
23. 1. 2019 12:54
23. 1. 2019 10:15
23. 1. 2019 09:49
Přírodní a chovaný mají chuťový rozdíl a množství tuku na mase je daleko větší u chovaných. Žlutý tuk je na mase zřetelný a viditelný ve větším množství. U přírodního bažanta tento tuk zcela schází, nebo ho je minimum. Na polévku jsou dobří, hlavně slepičky. Na jinou úpravu podmíněně,, jak kdo má rád.
23. 1. 2019 07:29
23. 1. 2019 00:54
23. 1. 2019 00:52
23. 1. 2019 00:47
23. 1. 2019 00:41
Miško vím ,že zvěřina je drahá,ale kdyby třeba jsi měla příležitost,třeba vyhrát na mysliveckém plese,teď je doba kdy se konají,tak neváhej a jdi do tohoJe to zase úplně něco jiného,nám se takto párkrát poštěstilo
23. 1. 2019 00:30
23. 1. 2019 00:20
Jinak Misko,když budeš mít možnost masa kančí,dančí tj.zvěřiny tak neváhej,je to zase úplně něco jiného,ale taky super gulášek,doporučuji,je to mňamka ,ale s líčky to nemá nic společného,musí to být pravá zvěřina.
22. 1. 2019 18:49
22. 1. 2019 15:48
Jsem dumal, čím se tento, tzv. český guláš liší od dobrého guláše
No, bude to nejspíš v tý cibuli
Nééé že v té syrové navrch, ale v té nedostatečně usmažené, že
***
Veronika.Hrozna:
Divina je divina ale konkrétně u podobných krmí ji lze úspěšně imitovat hovězími líčky
A ani není třeba vymýšlet pohádky, že to byl jeleň jako kráva...
22. 1. 2019 13:27
22. 1. 2019 11:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 24 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 52 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 54 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Další recepty
Tématické fráze: cesky gulas může se dát do guláše syrová paprika recept z hovězího na guláš jako zverina jak a z čeho uvařit hovězí guláš guláš z hovězího ořechu jak uvarit gulas aby byl hodne tmavy z klizky gulas hovezi jako z divočáka hovězí guláš ala na zverinu hovězí guláš na zvěřinau česky guláš top recept jak uvařit guláš aby byl tmavý nedal jsem protlak do guláše hovězí guláš dá se dát olej do gulase dobry cesky guláš recept hovězí guláš ala zvěřina hovězí guláš s ořechy hovězí guláš na způsob z divočiny jaké koření se dává do hovězího gulasu hovězí a la bažant co dat do gulase aby byl tmavý
Suroviny: kližka hovězí, cibule, koření, protlak rajčatový, kečup sladký, pivo černé, paprika sušená sladká, česnek, kmín mletý, pepř mletý, brambory
Hovězí guláš na český způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YP2A
23 názorů