Yukhoe (jihokorejský tatarák)
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 615 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,72 g |
Tuky | 22,63 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 36,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2019 09:30
31. 1. 2019 00:02
Asi pražená, nebo se pletu?
30. 1. 2019 23:34
O Asii , co se týče kuchyně, toho vím minimum, ale jedna věc mě opravdu překvapila, co všechno dokáží udělat z vepřového ucha , to smažené a vařené ucho co dávají dětem , jako křupky k televizi, to mě docela položilo. Nevím , nepamatuji se ,možná to bylo Thajsko, nebo tak někde!
30. 1. 2019 23:06
30. 1. 2019 22:54
30. 1. 2019 22:38
30. 1. 2019 21:22
30. 1. 2019 17:13
30. 1. 2019 16:18
30. 1. 2019 15:33
Ale otázečka, spíše technická ...krásná prezentace ... tak jsem si představila, že vmíchávám žloutek do masa ...a do toho se mi tam motají ty nudličky nashi a okurky do jednoho velkého "knedlíku" ze kterého koukají ty nudličky....je to tak myšleno? Mi by to nějak svádělo udělat věnec a doprostřed s malým odstupem maso, aby bylo dost místa na vmíchání vajíčka, a nudličky si dávat až k jednotlivým soustům...Já mám obecně problém krásně naservírované jídlo "zničit" esteticky při jídle
30. 1. 2019 14:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 42 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 44 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 55 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 58 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Na karbanátky nebo sekanou můžeme použít i jiné suroviny než mleté maso. Určitě ušetříme. A jaké jsou ty nejlepší varianty?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: tatarák jiný než masový tatarák hovězí med sezamový olej sojová omáčka
Suroviny: svíčková hovězí, česnek, zázvor, med, olej sezamový, omáčka chilli, žloutek, okurka salátová, semínka sezamová
Yukhoe (jihokorejský tatarák)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB1r
11 názorů