Zapečené těstoviny s borůvkovým džemem a peřinkou
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 174 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,79 g |
Tuky | 75,57 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 806 mg |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 241,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je podle pořadu Tajomsvo mojej kuchyne, ale trochu jsem upravila množství surovin. V receptu byly navíc ještě mleté ořechy vmíchané do těstovin, ale mě by v tom ořechy nechutnaly, tak jsem je tam nedávala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 4. 2024 06:52
vypadá to hezky jen já nejsem na sladká jídla (můj problém) - bodík zasloužený
14. 7. 2019 10:58
Jsem ráda, že je v poznámce zmínka o zamíchání mletých ořechů do těstovin. Sama bych asi na to nepřišla je tam dát, ale vim, že by mi to určitě chutnalo.
Takže já je tam dám
Takže já je tam dám
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 14 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 29 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zapečený camembert je rychlá dobrota skoro bez práce. Videonávod vám ukáže postup
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny podmáslí recept
Suroviny: nudle široké, sůl, tvaroh, žloutek, cukr moučkový, máslo, marmeláda, bílek, sůl, cukr moučkový, tuk, strouhanka
Zapečené těstoviny s borůvkovým džemem a peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWDV
2 názory