Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 081 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,18 g |
Tuky | 33,61 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 766 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 2,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2020 14:48
Lenunka: Měla jsem 8 ks.
13. 1. 2020 10:33
kolik je z té ryby prosím karbanátků?
12. 1. 2020 17:58
casino: Toto byl můj první pokus a dopadl velmi dobře, bylo to opravdu dobré. Ty zeleninové karbanátky zkusím, děkuji za tip.
12. 1. 2020 15:15
Zajímavé...
Podobně by asi šly dělat i jiné jemné (zeleninové) karbanátky, že
Podobně by asi šly dělat i jiné jemné (zeleninové) karbanátky, že
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 16 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 31 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Další recepty
Suroviny: treska, máslo, sůl, pepř, vejce, strouhanka, strouhanka, olej, máslo, mouka hladká, sůl, pepř, citron, hořčice dijonská, sýr parmazán strouhaný, mléko, petrželka
Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGmj
4 názory