Pórkový quiche s kuřecím masem podle Eduarda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 742 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,88 g |
Tuky | 8,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 481 mg |
Sodík | 481 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 18 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 21 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 49 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 55 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chystáte se na posvícení nebo na pouť? Připravujete pro rodinu a přátele nějaké tradiční pokrmy?
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: quiche podle eduarda
Suroviny: těsto listové, cizrna, pórek, prsa kuřecí, smetana na vaření, sýr, pepř, koření provensálské
Pórkový quiche s kuřecím masem podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O4mB
0 názorů