Piškot politý pudinkem a zdobený ovocem – recept na oběd nebo večeři pro děti
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 7 282 kJ / 1 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,52 g |
Tuky | 61,28 g |
Vláknina | 3,15 g |
Cholesterol | 813 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 237,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pro děti a milovníky sladkého. Je rozepsán hodně podrobně, aby ho zvládly i mladé maminky, které si ještě v kuchyni nejsou jisté „v kramflecích“. Ale není ani pracný, ani složitý, zvládne ho určitě i úplný začátečník. Přeji dobrou chuť!
Omlouvám se, že nepřidávám foto, ale já sladké nemůžu. Pokud někdo foto přidá, budu mít velkou radost!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2020 16:31
MamlajdaD: ...není zač, bylo mi potěšením
4. 8. 2020 16:04
recepty73: To je krásná fotka! Moc se mi líbí! Moc děkuji za tu fotografii, je opravdu více než zdařilá! Ještě jednou děkuji a moc zdravím!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 14 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Cukrovinka nebo dezert? Ptačí mléko je obojí. A víte, co má společného s plovoucími ostrovy?
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: vejce, olej, cukr krupice, mouka hladká, sůl, mléko, cukr krupice, čokoláda
Piškot politý pudinkem a zdobený ovocem – recept na oběd nebo večeři pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGJ7
2 názory