Gulášová polévka z pečeného vepřového a uzeného masa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 979 kJ / 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,54 g |
Tuky | 22,26 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2021 16:06
27. 3. 2021 22:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 2 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 6 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 7 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 7 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 7 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 9 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší recepty z vepřového masa: Vychutnejte si guláš, výpečky a pečené koleno
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Suroviny: maso vepřové, maso uzené, sádlo, cibule, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, maso uzené, majoránka, mouka hladká
Gulášová polévka z pečeného vepřového a uzeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJZr
2 názory