Výborná povidlová buchta
Suroviny
Porce: na 1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 12 410 kJ / 2 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,84 g |
Tuky | 119,14 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 423,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Určitě doporučuji, je to jednoduchý recept a je opravdu výborná. U nás už nic nezbylo. Napište pak, jak chutnala. Přeji dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2021 19:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 3 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 7 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 5 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 13 minutami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 19 minutami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 32 minutami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 1 hodinou
Timovo utopenci
flanti uvařil před 1 hodinou
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 4 hodinami
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Nejlepší luštěninové polévky: Všechny jsou vydatné, příjemně nás zahřejí a rozhodně nezatíží naši peněženku
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krystal, mléko, máslo, vejce, mouka hrubá, cukr moučkový, máslo, švestky
Výborná povidlová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WLV
1 názor