Nepečený asijský medový cheesecake
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 818 kJ / 2 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,92 g |
Tuky | 136,80 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,33 g |
Sacharidy | 132,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto byla má prvotina, zkušený dílo dovede k dokonalosti. Jelikož mám problém s poměry a jednotkami, ve fázi se šlehačkou jsem ji měla více a dort byl tekutý, přidávala jsem tedy od oka více Lučiny, což po zmrazení vedlo k tukové pomazánkové "nijaké" chuti. Dort zůstal přes noc v lednici, kde sice trochu změkl, ale mezitím se v něm musely přirozeně promísit suroviny a ráno byl krásně jemně sladký a vláčný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2021 17:00
Nemáš v záloze ještě něco podobně zajímavého?
13. 6. 2021 16:51
Jen se ještě ujistim- opravdu forma jen 15 cm?
12. 6. 2021 18:40
m.youtube.com/watch?v=c3iVKTENKwA&t=457s
Udělejte si to tedy podle něho sama zaručeně bude pro vás snad tedy přehlednější.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 13 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 46 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: fólie, sušenky, máslo, sýr měkký tavený, jogurt bílý, smetana ke šlehání, želatina, med, šťáva pomerančová, želatina, potravinářské barvivo, cukr moučkový, med, krém
Nepečený asijský medový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/worJ
3 názory