Portobello jako řízek
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,16 g |
Tuky | 8,46 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 37,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Portobello jako řízek jsem tady nenašla. A přitom smažený má plnou a vynikající chuť žampionu. Všichni zapékají, ale smažený je výborný..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2021 16:57
Díky za recept. Skvělá obměna jídelníčku, pokud máte rádi houby.
Při smažení doporučuji malou vyšší nádobu, upravujete-li žampiony portobello vcelku.
Při smažení doporučuji malou vyšší nádobu, upravujete-li žampiony portobello vcelku.
20. 9. 2021 12:55
Jikotka: Já děkuji za milou zprávu..
18. 9. 2021 15:03
Takhle stejně dělám bedly . . zdr ad
18. 9. 2021 12:10
mika59: Děkuji za inspiraci, před chvílí jsem je dodělala ,ochutnala a jsou výborné...
18. 9. 2021 09:57
Simona Skolakova: Simi děkuji, opravdu je to dobré. Ta chuť žampionu je výrazná.
17. 9. 2021 21:34
To je moc hezký recept,vždy jsem obalovala klasické žampiony a toto mi nenapadlo,tak až Portobello uvidím,vyzkouším tento receptík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 4 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 8 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 19 minutami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 48 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 58 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 1 hodinou
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 2 hodinami
Timovo utopenci
flanti uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Jakou mouku použít na obalování řízků? Klasický trojobal se skládá ze tří surovin
Další recepty
Suroviny: portobello, vejce, pivo světlé, mouka hladká, strouhanka, semínka sezamová, sůl, pepř, koření houbová variace, tuk na smažení
Portobello jako řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lzpM
6 názorů