Rychlopizza
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 081 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 189,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to velice rychlá do půlhodinky hotová pizza.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 12. 2023 09:30
Včera jsem dělala k večeři. Ze začátku jsem byla vzteky bez sebe, těsto se mi lepilo a málem letělo do koše. Pak jsem dosypávala mouku a zpracovávala tak dlouho dokud se nedalo vyválet. a výsledek? dnes musím upéct znovu, synek si ji vyprosil, že lepší nejedl. sypala jsem oregánem a troškou granulovaného česneku .
19. 2. 2023 07:01
Děkuji za recept. Pizzu pekla má 9tiletá holčička a moc jsme si na ni pochutnali. 👩🍳🔪😋
14. 10. 2022 20:17
jednoduchý a pěkný recept a krásné foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 22 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 37 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, podmáslí, soda jedlá, sůl, sugo, šunka, sýr, rajče, paprika, sýr mozzarella, olivy, koření oregáno
Rychlopizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNmVy
3 názory