Jáhly zapékané se zeleninou
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 7 548 kJ / 1 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,75 g |
Tuky | 62,04 g |
Vláknina | 35,94 g |
Cholesterol | 877 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 201,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ak je vývar dostatočne slaný, nemusíme soľ pridávať vôbec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2024 22:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 19 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 34 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: jáhly, cuketa, rajče, sýr tvrdý, žampióny, majoránka, párky, kurkuma, pepř mletý, vývar zeleninový, vejce, křen, sůl
Jáhly zapékané se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpmm1
1 názor