Veganský prejt
Veganský prejt je plný luštěnin, pohanky a krup. Je skvělou náhražkou klasického zabíjačkového prejtu a obsahuje mnoho důležitých živin pro naše tělo. Suroviny namočíme, uvaříme a pak společně zapečeme v pekáčku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 587 kJ / 1 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,96 g |
Tuky | 8,64 g |
Vláknina | 102,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 260,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám už dlouho uložený, ale nějak jsem se k němu nemohla odolat to připravit. Měla jsem pocit, že to nemůže být jedlé. Takové suroviny smíchat dohromady a má to chutnat jako prejt? Chutná to jako prejt a moc a moc dobře.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2023 09:13
recept se mi líbí, určitě udělám pro syna
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 41 minutami
Citrusový džem
Přidáno před 4 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 17 minutami
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 54 minutami
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 1 hodinou
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 2 hodinami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 2 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: fazole červené, pohanka, kroupy ječné, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, majoránka, omáčka sojová, olej
Veganský prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31yVp
1 názor